Over Wesselink

Welkom bij ons enthousiaste en toegewijde familiebedrijf, dat al sinds 1978 gespecialiseerd is in het bedrukken van flexibele verpakkingen. 

Met onze passie en vakmanschap gaan wij elke dag opnieuw aan de slag om blanco materialen om te vormen tot de verpakkingen die onze klanten voor ogen hebben. Het is dan ook geen verrassing dat ons werk nooit verveelt en altijd uitdagend blijft.  

Wij gaan nog verder dan alleen het bedrukken van verpakkingen. Zo gaan wij graag de uitdaging aan om sluitende oplossingen te vinden op het gebied van regelgeving of wijzigende marktomstandigheden met behoud van de verpakkingswensen van onze klant.

Wij zijn trots op onze deskundigheid en werken graag samen met onze klanten en leveranciers om tot duurzamere oplossingen te komen. Zo hebben wij gekozen voor low-migration inkten en VOS-vrije drukmethodes om onze ecologische voetafdruk te verkleinen.  

Benieuwd naar wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen? Wij vertellen u graag persoonlijk meer over de mogelijkheden die wij bieden. Bij ons kiest u voor kwaliteit, duurzaamheid en expertise.