Low-migration inkten

Bij Wesselink staan wij voor de hoogste kwaliteit en veiligheid van onze producten. Daarom maken wij uitsluitend gebruik van low-migration inkten voor het bedrukken van verpakkingen

Low-migration inkt is speciaal ontwikkeld om ervoor te zorgen dat de inkt niet in het verpakte product kan migreren of bewegen. Hierdoor blijft de smaak, geur en uiterlijk van het product intact, en wordt de kwaliteit van het verpakte product gewaarborgd. 

Onze low-migration inkt biedt niet alleen deze bescherming, maar heeft ook andere voordelen. Zo is onze inkt 100% BPA-vrij, heeft het een hoge kleurkracht waardoor het verbruik lager is, en heeft het een veel lagere restgeur dan andere inkten op de markt. Onze inkt voldoet aan alle wetgevingen en normen die vereist zijn voor gebruik in de voedingsmiddelenindustrie. 

Bij Wesselink gaan wij verder dan alleen voldoen aan de wettelijke eisen. Wij willen volledig vrij zijn van stoffen die schadelijk zijn voor de gezondheid en kruisbesmetting volledig uitsluiten. Daarom werken wij alleen met low-migration inkten en kunnen wij maximale veiligheid garanderen voor onze klanten en hun producten.