Offset rotatie

Wij zijn een toegewijde offset-rotatie drukkerij die gespecialiseerd is in het bedrukken van flexibele verpakkingen voor zowel de food- als non-foodsector. Met onze geavanceerde drukpersen kunnen wij hoogwaardige resultaten leveren op verschillende materialen, met of zonder hoge barrière, voor zowel kleine als grote oplagen.

De offset rotatie biedt vele voordelen ten opzichte van andere druktechnieken, zoals flexo. Dankzij de hogere resoluties kunnen afbeeldingen en tekst scherper en duidelijker worden afgedrukt op onze producties. Wij maken gebruik van fotografische platen voor een grotere kleurenweergave en een vaste en nauwkeurige kleurconsistentie. Dit resulteert in een kwalitatief hoogwaardig eindproduct dat voldoet aan de hoogste normen. 

Bovendien zijn de drukplaten van onze offset-drukpersen economisch efficiënter dan andere druktechnieken, waardoor we u competitieve prijzen kunnen bieden zonder in te leveren op kwaliteit.

Bij Wesselink vinden wij het belangrijk om bij te dragen aan een duurzame toekomst en een leefbare omgeving. Daarom maken wij gebruik van rotatieoffsetdruk met low-migration inkten, een VOS-vrije drukmethode met een aanzienlijk lagere ecologische voetafdruk dan flexo- en diepdruk. Wij streven naar milieuvriendelijkheid en duurzaamheid in alles wat we doen.