Verpakkingsmaterialen

Bij Wesselink zijn wij gespecialiseerd in het bedrukken van diverse flexibele verpakkingsmaterialen voor verschillende verpakkingsvormen- en eisen. Wij zijn in staat om sachets te bedrukken voor een breed scala aan producten, waaronder kruiden, sauzen, zaden, chocolade, koffie, suiker en farmaceutische producten. Dit zorgt voor veelzijdige toepassingsmogelijkheden, zoals Stickpacks, Sachets, flow-packs en doy-packs. 

Wij werken met diverse flexibele verpakkingsmaterialen, waaronder papierlaminaten met PE (approved recyclebaar oud papier), papierlaminaten met Alu, bio-based materialen, kunststofmaterialen met Alu en transparante PET-materialen. Dit stelt ons in staat om aan uw specifieke verpakkingseisen te voldoen en de juiste materiaaloptie te kiezen.  Voor al onze materialen is een foodverklaring aanwezig.

Wij gaan graag met u in gesprek om een duidelijk beeld te krijgen van uw verpakkingseisen. Onze expertise en ervaring stellen ons in staat om u te voorzien van professioneel advies en de juiste oplossing voor uw verpakkingsbehoeften te bieden. Neemt u gerust contact met ons op om te bespreken hoe we u kunnen helpen.